mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Grand prix

Allmänt Permalink0
Söndag 30 november och alltså första advent. Men det innebär också sista dagen på tävlingarna och Grand Prix dags! 

Grand prixen startar 13.15 och Amazing går ut som nr 3. Det är en stor klass idag som går mellan 145-160 hinder. 
Jag hoppas verkligen att Ivo och Amazing får visa vad de verkligen går för. 

Ikväll någon gång beger vi oss tillbaka till Bulgarien och en lastbilsfärd på 24-30 timmar väntar. Jag hoppas på att sova som en stock ett par timmar iallafall. Sov ju ingenting på resan hit i oktober. Men denna gången är jag trött och har somnat med datorn i knät hela helgen haha. 


Återkommer med resultat om tid finns! 



Klart

Allmänt Permalink0
Klockan är bara fyra och hästarna är färdigtävlade för dagen. 

Idag var rankingklass nr 2 och den gick som silvertour finalen. Denna klassen hoppade Abarth. Och om han hoppade, wow säger jag. Denna häst blir bara bättre och bättre! Tyvärr hade han ett pet. 


Jag har det ganska lugnt just nu, bara kvällssyslorna kvar samt utrustningen att ta hand om. Så därför passar jag på att äta och titta. 

Finaste Abarth. 





bra jobbat

Allmänt Permalink0
Idag var första rankingklassen av 3 denna helgen. Amazing gick ut som start nr 9 och efter en snabb och felfri runda gick han upp i ledningen. Han låg sedan på en 3e plats fram tills att det var ca 10 starter kvar och i slutändan hamnade han på en fin 5e plats! Och de är även kvalade till den stora grand prixen på söndag.
 
Bara 3 hästar hoppade idag vilket innebär en lugn dag. Och ännu bättre är det att Ivo har fixat så en av de andra bulgariska killarna som är här hjälper mig med att fylla vatten samt gå hästarna. Jag har ju trots allt 6 hästar här och det innebär 12 hinkar vatten 2-3 gånger varje dag, samt 2 promenader varje dag, så det är himla skönt att få hjälp med den biten. Var även klar vid 18 och begav mig då till affären och skaffade lite att tugga på i lastbilen tillbaka till Bulgarien. 
 
Sitter just nu och ska boka flyg hem över julen. Gick ju sådär bra. Lyckades använda fel lösenord till mitt kort 3 gånger vilket innebär att onlinebetalning nu är spärrat. Så nu kan jag alltså inte boka flyget förrän vi är tillbaka i Bulgarien och jag har min internetdosa. Först när jag har den kan jag ändra lösenord och få onlinebetalningen att fungera igen.. Hoppas bara inte priserna har hunnit stiga tills dess...
 
Aria fick agera stand in för Amazing på prisutdelningen.
 
 
Till top