mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Tråkigt väder

Allmänt Permalink0
Nog för att jag ville ha en dag svalt med moln, men tre är lite väl många?!? Varit mellan 16-26 grader istället för 32-40.. Och grått och även lite regn till och från.. Nej usch och fy säger jag bara! Hoppas på att det vänder nu. 

Idag var det vetcheck och imorgon börjar tävlingarna här. 3 hästar som hoppar 3 olika Tourer. Tror de går gold, Platina och Diamond, alltså de tre stora tourerna. 

Förutom att vädret är trist är väl läget helt okej här. Jag har börjat bli förkyld, hoppas på att det inte blir mer bara. Lite små hosta går bra men mer är ju jobbigt! Jag och Abarth hade gosestund Imorse, båda lika trötta. Tog nog 10 minuter innan han ville komma upp, han bara blängde på mig haha! 

Hej hipo arena, samorin, Slovakien!

Allmänt Permalink0
Upp 3.40 inatt för att tömma hästdelen i lastbilen, spåna, fodra och lasta. Vid 5 rullade vi från Budapest. Dock tog resan en timme längre än planerat. Vi stoppade på en mack där de var lagom dryga. Tog huuundra år innan vi kom därifrån. Sen tullen in till Slovakien var också sjukt dryga. Men vi kom ändå fram i helt okej tid, runt nio kanske skulle jag gissa på. 
Av med allt från lastbilen och sen till restaurangen för att käka frukost/ lunch vid halv tolv. Därefter organisera i bodelen i lastbilen och sova ett par timmar. Runt fyra gick jag tillbaka till stallet. Så Ivo red hästarna först nu ikväll. Och nu sitter vi i restaurangen och har precis käkat kvällsmat. Åt pasta med kycklingbröst, zucchini och morötter, namnam! 

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och sova!


Hejdå Budapest!

Allmänt Permalink0
Idag var sista dagen här i varma Budapest! Kommer sakna att bo granne med ett jätte stort köpcentrum, men min plånbok blir nog glad över att vi åker haha. 
Idag har jag mest bara tagit det lugnt. Hästarna hoppades först nu sen eftermiddag/kväll och efter det kunde jag börja packa allt. Var klar strax innan tio. Slängde mig i sängen för att byta till internetkortet i telefonen men slumrade till några minuter istället. Så tog en dusch och la mig för natten. Skulle egentligen käka också men orkade inte gå ur lastbilen... Så jag tänkte käka en macka men det sket sig när brödet redan blivit dåligt trots att utgångsdatumet är först om ett par dar.. 
Men nu ska jag sova, klockan ringer väl runt halv fyra-fyra tiden. Planen är att lastbilen ska rulla härifrån kl 5.00. Och då räknar vi med att vara framme i Samorin, Slovakien runt 8. 


En översikts bild på hipo arena, samorin. Helt underbart ställe! Deras aquapark ska tydligen vara öppen nu med, hoppas på att kunna spendera några minuter där iallafall! 
Till top