mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Maaat

Allmänt Permalink0
Sitter på restaurang, precis ätit lite god mat och funderar på om vi ska dra oss tillbaka till lastbilen och sova eller något. Det börjar redan klockan 8 imorgon så vi fodrar vid typ 06.30 och mockar osv! 
Måste fixa elen på lastbilen också när vi kommer tillbaka, samt duscha och ja sånt där nödvändigt liksom! 

Alla hästarna trimmade idag och de som måste vetcheckas är klara. Red fram ett par, fick en ganska bra känsla på båda två måste jag säga. Så fort jag faktiskt använder mina ben och ber om något så går det ju faktiskt ganska bra ;) 


I Sofia

Allmänt Permalink0
Sitter på ett hotell där Linns mamma och syster är. Ska alldeles strax tillbaka till stallet. Alla hästarna ska trimmas och ikväll är det vetcheck! Fullt upp

Allmänt Permalink0
Ligger i sängen och ska kolla ett avsnitt tvd innan sovdags. Dagen har gått i ett, eller asså den har varit seg och känts som att den aldrig skulle ta slut typ. Haft fullt upp och fortfarande massa att göra egentligen. 
Måste fortfarande packa färdigt. Var nyss och slängde i lite mer kläder i resväskan. Känns som att nästan hela garderoben ska med haha! Har fortfarande lite kläder som hänger på tork som ska med och så lite annat som alla laddare och dator, kamera, pass, pengar osv osv osv. Ja listan på saker som fortfarande måste packas är lång hehe...! 

Hästarna har hoppats idag, några hoppar även imorgon. Därefter måste alla häst och stallsaker packas också. Tur man vet vart typ allt är iallafall så man enkelt bara kan lägga det i någon väska och in i lastbilen. 

Ne nu måste jag se detta avsnittet innan klockan blir alldeles för mycket. Vi hörs när vi hörs, vet inte hur mycket internet jag kommer ha de kommande dagarna då vi ska va i Sofia på tävlingar! 

Förväntar mig en ny fin bränna i helgen!

Till top