mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

God kväll

Allmänt Permalink0
Igår kväll kom Ivo tillbaka med hästarna från tävlingen, så nu är stallet så gott som fullt igen. 
Jag red två hästar innan lunch samt fixade lite med utrustningen och sånt som kom tillbaka. Efter lunch var det longering av typ 14 hästar eller så. Och så var veterinären här och checkade de flesta. 
Just nu lagar Marina lite mat, jag skulle göra efterrätt men eftersom klockan är så sent så gör vi den imorgon eller något istället. Ikväll ska vi iallafall äta bakad potatis med tsatsiki, namnam! 

Ny arbetsvecka

Allmänt Permalink0
Jaha och så var det tisdag och en ny arbetsvecka har börjat. Idag var det en väldigt lugn dag. Alla hästarna fick välförtjänt longering. Och eftersom temperaturen sjönk så hastigt har alla haft extra mycket energi. Så tror det var bra att de blev lite "avrastade" på linan idag. Det ska vara fortsatt kallt och räligt även imorgon, men sen skulle det bli över 20 grader igen! 
Har iallafall hunnit med att småplocka lite här och där. T ex  tvättat alla borstar i en hink med varmt vatten och betadine, så nu är de rena och fräscha igen. Åtminstone tills någon häst har rullat sig i hagen ;) 

Jag och Amanda passade även på att luncha på subway idag eftersom det inte var så stressigt i stallet. 
Och nu så ligger jag på soffan och somnar. 


Två timmar senare..!

Allmänt Permalink0
Tog tag i min lediga dag för ca två timmar sedan och började städa, blev nyss klar.. Skrubbade typ hela toan för hand. Alla skarvar, toan, handfat och glasväggen, dock blev den inte så bra. Allt är iallafall skinande nu! 
Städat golvet och dammat hela lägenheten, bytt sängkläder, plockat iordning osv. Tur man kan ha hög musik igång så man står ut hehe. Borde egentligen ta en snabb dusch och bege mig in till stan för att fixa mitt simkort men pallar inte i detta vädret och vet inte heller om bilen är tillbaka, eller om jag ens vill köra den i detta. Får väl stoppa i mitt svenska bara för nu så att folk iallafall kan få tag på mig och jag på dem om jag verkligen måste liksom. Och så får jag in nu i veckan helt enkelt. Jag vet dock inte till vilken butik jag ska gå eller någonting och de måste ju snacka engelska annars kommer det ju bli pankaka av allt. Och äta någonting borde jag också göra.. 
Någon som kan komma hit och laga mat till mig hehe? Eller iallafall komma hit med lite bacon så jag kan göra carbonara?? 
Till top