mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Oops

Allmänt Permalink0
Ojdå! Här ekade det lite lätt och lagom tomt... Det har varit fullt upp i veckan med hovslagare från England, kunder från Tyskland och nu tävling fredag-lördag! Utöver detta har gymmet hunnits med och även simning en kväll. Ganska många restaurang besök har det också blivit..! 

Vi har iallafall varit i Plovdiv på tävling två dagar. Har flutit på väldigt bra och inte alls varit så stressigt som det brukar va. Hästarna har hoppat väldigt väl. En fyra åring gjorde sin andra start någonsin felfritt, en fem åring gjorde sin 2a och 3e start nånsin även det felfritt och placering. En annan 5 åring gjorde sin debut igår på 60cm och fick idag gå 100cm klassen, felfritt. Alla andra unghästar har också skött sig bra! Så duktiga är dom! 
De äldre har också hoppat kanon.

Nu ska jag ta och sova. Är ledig imorgon och på måndag, hur skönt som helst ska det bli! 
Världens finaste Dendence! 

Måndag

Allmänt Permalink0
Måndag idag då, dock inte någon ledig sådan. Jobbar fram till och med lördag denna veckan för att sen ha söndag-måndag ledigt. 
Har haft en ganska lugn dag, de flesta har blivit longerade så vi har hunnit putsa upp all utrustning då det inte hunnits med i helgen. Och så hann jag klippa Quentin också, så nu är han fin inför tävlingarna!
När vi var klara drog jag direkt in till stan för att få mitt knä tejpat hos fysion. Och sen skulle vi egentligen åkt och simmat med hann inte med det innan det stängde. Just nu väntar jag på att alla ska bli klara så att vi kan åka och äta mat. 
Såhär fint var det imorse!

Härlig fredag

Allmänt Permalink0
Spenderade hela förmiddagen med att rida ut 4 ston i solen. Det blev Stina, Evan, Emili och Dendence som fick komma ut och njuta, så skönt! Resten av hästarna fick ett longeringspass på eftermiddagen och de flesta hann gå ute i hagen också.
Imorgon är Ivo tillbaka och enligt plan ska hästarna hoppas nu i helgen. Så blir full rulle två dagar och sen en ledig dag, som behövs. Har sovit ganska dåligt ett par nätter nu så känner mig helt slut.. 


Hästarna har fått helt nya supertunna sommartäcken. Så fina blev dom! Vi behöver fortfarande använda täcke vissa nätter, men det dröjer nog inte länge innan det är jätte varmt och skönt även på natten! 
Till top