mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Vilodag

Allmänt Permalink0

Ligger i sängen och ska läsa lite i boken vi har fått i uppgift att läsa och skriva textanalys på i svenskan.. Det har blivit en träningsfri dag idag förutom en kort promenad på 2km med hundarna. Hela förmiddag fram till halv tre gick ju som sagt åt till skolan och sen var det bara raka vägen in till Karlshamn för jobb. Hemma igen strax efter sex. Käkade kvällsmat och satt sedan med matten tills halv nio. Och nu ska jag ju ta tag i svenskan. Så en dag som till största delen har gått åt till plugg.. Men har ju tränat 3 dagar i rad, varav ett dubbelpass i måndags så får väl acceptera en egentligen välbehövd vilodag. Kroppen är ändå öm lite varstans, samtidigt som den skriker efter att få röra på sig hehe. Och imorgon är det ännu ett dubbelpass inplanerat. Jobbat förmiddagen så tänkte styra ut till nytorpet för att springa några km och sen träna lite på ribban de har där. Och på kvällen efter några timmars plugg ska jag på ett yogapass! 👏🏻
Men ne nu får jag ta och lägga ner telefonen och ta upp boken..

Dagens lunch som avnjöts på en rastplats precis utanför Bromölla. Någon timme för tidigt dock.. Har hål mellan 9.30-11.20 så för att ens hinna äta lunch idag fick det bli redan vid 11 tiden. Eftersom det inte skulle hunnits med mellan skola och jobb.

Redo för en onsdag

Allmänt Permalink0

Godmorgon. Vaken sedan en timme tillbaka, uppstigen sedan 30minuter tillbaka. Hade gärna gått och lagt mig igen faktiskt. Var ett tag sedan jag sov ordentligt men igår sov jag sjukt bra och vaknade efter åtta. Det känns som att jag hade kunnat sova lika länge idag om det inte vore för skolan.
Så frukosten är uppäten som idag bestod av en blandning av kall gröt och chiapudding med skivat äpple och kanel, mums! Nu ska kläder letas upp och kläs på, ansiktet och håret ska få sig ett upplyft hehe och sen är det till skolan som gäller. Slutar vid halv 3 och då är det raka vägen in till Karlshamn för eftermiddags jobb som börjar vid 15.20. Och kvällen får väl gå åt till den där äckliga matteboken...

Måndag, ny vecka, nya utmaningar

Allmänt Permalink0

Godmorgon och godnatt. Måndagen har kommit och måndagen har gått. En ny vecka är officiellt i rullning.
Tror ni jag var ett dugg trött igårkväll eller? Svar nej. Slutade med att jag låg och kollade runt på youtube på olika träningsvidoes till nästan 02.00.. Men lik förbannat så vakna jag vid halv sju.. Lyckades iallafall somna om och sova till strax innan åtta. Strax efter nio styrde jag sedan mot skolan och var klar där vid 11.20.
Lånade då Tovas och Jockes lägenhet för att byta om och käkade en kvarg samt snackade skit med dom två. Därefter invigde jag mina nya Salomon speedcross 3 med 5km löpning på stigarna i Valje. Det var 5 sjukt tunga km efter allt skräp man ätit senaste 1,5 veckan. Men nu är det back to normal, det vill säga massa träning och bra mat. Ingen glass, så vida det inte är proteinglass då vill säga, inga måltider på Max eller liknande. Utan riktig mat och mycket sallad igen.
Det blev som vanligt en omelett till lunch och sedan vankades det eftermiddagsjobb. Var hemma igen vid 18 och käkade köttfärssås och sallad, med bara lite spaghetti. Gjorde en engelska läxa och skickade in och sen stack jag till gymmet. Det fick bli ett body balance pass, så kul och jobbigt! Sen kunde jag inte låta bli att leka lite i monkybaren trots den sjuka träningsvärken jag har efter gårdagens pass hehe.
Nu är det iallafall dags att sova. Ska spendera hela förmiddagen imorgon åt plugg och sedan jobb på eftermiddag. Gymmet ska också besökas någon gång under dagen och hundarna ska gås med.

Till top