mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Julafton

Allmänt Permalink0

Shit vad hände nu egentligen?!? Var det inte julafton 2015 nyss? 😳 o nu är det julafton 2016!
Jag har haft en kanonstart på dagen med världens härligaste gäng. En galet jobbig wod så nu har man gott om plats i magen för julmat o godis 🙈
Tänk att för 1 år sedan satt jag på hästryggen i bara t-shirt och fick bonnabränna för att sedan fira bulgarisk jul. Vilka kontraster från då och nu. Då var det bara häst häst häst, och nu är det bara träning träning träning.
Någon sorts tillbaka blick på året kommer nog i veckan alt i början på nästa år.
Men först ska det firas jul och ätas mat i mängder👍🏻

Nytändning

Allmänt Permalink0

Ni vet känslan när man "nu jäklar"? Den känslan har äntligen infunnit sig igen efter några veckors omotivation. Nu vill jag igång ordentligt igen med träningen. Ska bara bli helt frisk först, och julen ska få dra över. Vår jul helg är oftast ganska stressig så man är trött nog av att bara fira jul. Förhoppningsvis kan man få till något pass på gymmet också iaf.

Idag har jag varit nere i Malmö med ett par kompisar. Vi besökte JUMP trampoline park. Det var riktigt roligt, även om man var lite fegare än man tänkt va hehe. Orkade med de två timmarna hyfsat bra trots en liten förkylning som nästan har gått över. Peppar peppar!
Nu är jag redo för en 4 dagars jobb vecka och sen julledighet, ev ända tills efter nyår. Annars blir det två jobbdagar mellan jul o nyår. Men som det ser ut just nu borde vi få ledigt hela den veckan. Hade ju varit ganska skönt faktiskt!

Jag har ett mål

Allmänt Permalink0

Om det är någonting jag tror är viktigt så är det att ha ett mål. Så man känner att man har något att jobba mot. Det ger en mening till det man gör. Annars blir det nog så lätt att göra det för att göra det men man har ingen riktig anledning till varför man egentligen gör det. Det anser jag egentligen gäller allt, så som jobb, träning, livet osv.

Det är viktigt att sätta upp ett mål. Men det är ännu viktigare att ha små delmål som man når påvägen till det stora målet. Annars kan det bli svårt att faktiskt se de framgångar man gör och det känns som att man är fast på samma ställe hela tiden trots att det går framåt.

Jag har mål med mitt liv, med träningen och med jobbet. Det som gäller nu är att sätta upp små delmål för att kunna nå mina andra mål.
Och för stunden är det främst i träningen som jag behöver sätta många små delmål för där har jag verkligen kört fast. Som sagt så har jag mina mål för 2017. Frågan är bara hur jag ska nå dem. En plan måste sättas och följas. Och många delmål.
Men först ska jag njuta av resterande tid av 2016. Bara ta det lugnt, träna när jag hinner och vill och inte bry mig så jäkla mycket om vad jag äter. Jag har accepterat att jag har ett extra kilo på kroppen och jag orkar för stunden inte tänka på varenda liten kalori. En nystart ska göras 2017 och förhoppningsvis kan glädjen till träningen hitta tillbaka igen då. Nu siktar jag mot en skadefri kropp och att vara nöjd med mig själv som jag är.

Till top