mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Färdig för veckan!

Allmänt Permalink0
Då var sista arbetsdagen för veckan klar, eller ja i princip klar. Väntar bara på att sista gänget med hästar ska komma hem. 
Har ridit tre hästar idag. Först ut var Emili. Det tog en liten stund innan vi hittade varandra och så där. Men sen kändes hon riktigt fin. 
Nästa häst var Dendence. Fokus var enbart på att hon skulle slappna av och hålla samma takt, samt att jag skulle kunna ha mina ben mot henne. Och allt funkande super. Kunde ha benen på från början till slut och hon var jätte avslappnad och fin. Skrittade och travade bara i ca 30 minuter. Kändes verkligen jätte bra.
Sista hästen blev Doolan. Som jag red bommar med igår. Eftersom han gick väldigt hårt igår fick han gå ett lättare och lösgörande pass idag. Mycket serpentinbågar i traven samt lite ta tillbaka och länga ut i galoppen för att känna att han var med mig och aktiv. Väldigt bra pass där också. Så dagens ridpass har känts väldigt bra och på tre väldigt olika hästar. 
Longerade 3 och lösgalloperade en på slutet. Putsade och oljade all utrustning och nu sitter jag här och skriver. 

Ikväll hörde jag något om pizzakväll i stallet, mysigt! Och imorgon är ju ledig dag igen. Måste se om jag kan få en tid hos fysion imon och tejpa foten. J*vla ledband till och va dåliga... 


Till top