mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Färdig för veckan!

Allmänt Permalink0
Då var sista arbetsdagen för veckan klar, eller ja i princip klar. Väntar bara på att sista gänget med hästar ska komma hem. 
Har ridit tre hästar idag. Först ut var Emili. Det tog en liten stund innan vi hittade varandra och så där. Men sen kändes hon riktigt fin. 
Nästa häst var Dendence. Fokus var enbart på att hon skulle slappna av och hålla samma takt, samt att jag skulle kunna ha mina ben mot henne. Och allt funkande super. Kunde ha benen på från början till slut och hon var jätte avslappnad och fin. Skrittade och travade bara i ca 30 minuter. Kändes verkligen jätte bra.
Sista hästen blev Doolan. Som jag red bommar med igår. Eftersom han gick väldigt hårt igår fick han gå ett lättare och lösgörande pass idag. Mycket serpentinbågar i traven samt lite ta tillbaka och länga ut i galoppen för att känna att han var med mig och aktiv. Väldigt bra pass där också. Så dagens ridpass har känts väldigt bra och på tre väldigt olika hästar. 
Longerade 3 och lösgalloperade en på slutet. Putsade och oljade all utrustning och nu sitter jag här och skriver. 

Ikväll hörde jag något om pizzakväll i stallet, mysigt! Och imorgon är ju ledig dag igen. Måste se om jag kan få en tid hos fysion imon och tejpa foten. J*vla ledband till och va dåliga... 


Dagen till ända

Allmänt Permalink0
Då börjar ännu en dag lida mot sitt slut och det är dags att inta sängen. 

Spenderade förmiddagen åt att grooma till Linn. Efter lunchen red jag bommar med två hästar med Linns hjälp från backen. Kändes väldigt bra faktiskt! Packade tills imorgon då nästa gäng hästar ska åka iväg och träna på bortaplan. 

Nu ikväll var vi en sväng på gymmet och körde ben med vår PT. Om det var smart eller inte återstår att se. Haft segt huvud hela dagen och rösten bröjar försvinna, har dock inte ont i halsen eller hosta. Men men har inte tid och bli sjuk nu så det får gå helt enkelt. 
Nej nu ska jag gå och sova, vi hörs imorgon!
Finaste Briliant! 

somnar ståendes

Allmänt Permalink0
Idag har jag varit riktigt jäkla trött asså.. Måste vara på grund av att jag är täppt och inte kan andas ordentligt på natten. I varje fall så har vi precis kommit hem från Concheto. Vi var ett stort gäng som vanligt och käkade lite, så är ju iallafall mätt och belåten nu. Ska bara dricka upp mitt te och sen sova.
Dagen har varit väldigt lugn för min del. Organiserade alla sakerna från igår på förmiddagen och gjorde iordning två hästar åt Ivo. Eftermiddagen hade jag och Linn klipphörna i uppestallet, så två hästar blev klippta. När jag hade klippt 1/3 av Quentins kropp la den stora maskinen av, och Linn hade klippt benen på sin.. Som tur väl var hade den andra maskinen precis kommit tillbaka. Annars hade vi stått där med två väldigt vackra hästar hhehe. Vädret har varit på topp även idag och det verkar som att det ska hålla i sig ett tag nu!
 
 
Till top