mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Och så var det söndag igen!

Allmänt Permalink0

Godmorgon söndag. Verkar som att det ska bli fint väder idag så såfort jag har kollat klart på första avsnittet av GOT ska jag äta frukost och sedan lägga mig ute i solen. Ingenting planerat under dagen, utan ska till klubben ikväll och träna med en kompis inför USM. Kanske springer en runda, eller tar en sväng på gymmet, annars får det vänta tills imorgon.
Jag har haft en väldigt lugn och mysig helg.
I fredags efter jobbet körde jag ut till långasjönäs där familjen samt ena mosters familj var. Vi grillade lite och hade det trevligt. Sen försvann solen o jag frös ihjäl så körde hem.
Igår satt jag i morgonrock tills elva tiden. Gick sedan ut på en långpromenad med vovvarna, en bra lunch, en lång dusch och sedan in till Adelina. Kollade på massa filmer och åt tacos!

Vart tar tiden vägen???

Allmänt Permalink0

Redan fredag igen imorgon. Vad hände där liksom? Jobbat hela veckan och gymmat också såklart! Förutom i tisdags för då lunchade jag med Adelina. Åt typ godaste pastasalladen på länge!

Annars händer det inte så mycket mer just nu faktiskt. Ska ha en lugn helg denna helgen och sen är det full rulle på helgerna fram tills oktober typ, helt sjukt!

Östersjö

Allmänt Permalink0
Godmorgon söndag. Då var östersjö över för detta året. Vi hade en riktigt bra kväll igår. Till top