mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Tillbaka

Allmänt Permalink0
Tillbaka i Bulgarien sedan igår morse. Åkte i bilen med Angel och Ivo från tävlingarna, så vi var i Sofia vid halv sju på morgonen och här i Stara Zagora runt nio. Spenderade halva dagen i sängen och andra halvan på stan. Köpte ett par jätte billiga nya skor och åt på en ny restaurang på shoppinggatan. Stack sen till gymmet och sprang i 45minuter inklusive 5 minuter uppvärmning och 5 minuter nedvarvning. Hur skönt som helst, fast med all mat i magen så var det lite halvt tungt haha. 

Idag är det jobb igen som gäller. Vet inte exakt vad som händer men hästarna från tävlingen ska väl antagligen longeras och resten ridas. Lastbilen ska packas ur och städas. Och ikväll ska jag till gymmet igen för lite styrketräning. 
Vädret är skönt, var 22 grader redan imorse vid 7! 

Här var det dött men jag lever!

Allmänt Permalink0
Torsdag, första dagen av andra och sista tävlingsveckan här är avklarad. 4 av 7 hästar har hoppat. Solen skiner och näsan har fått en rödare färg haha. Kör på shorts nu så att benen kanske kan bli lite brunare. Armarna är ju fina nu men resten av kroppen är hyfsat vit😂 

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva om. Vi var och simmade igårkväll vilket var väldigt skönt och välbehövt. Har inte riktigt lyckats träna så mycket som jag hade tänkt. Men så blir det ibland, bara att acceptera liksom. Saknar gymmet galet mycket. Första jag ska göra är att besöka det efter jag fått lite sömn när jag är tillbaka, vilket antagligen blir på måndag! 

Men nu står mat på schemat 👏🏻

Tävlingsvecka nr 1 klar!

Allmänt Permalink0
Söndag, vilket innebär sista tävlingsdagen denna veckan. Idag hade vi bara unghästarnas finaler då de andra hade sina igår.  Alla hästarna har hoppat riktigt bra hela veckan och haft bra rundor till rutinkontot. 
Just nu sitter jag och kollar på Grand prix klassen. Har efter det två kvar att longera och så ska de få käka gräs med. Vädret är iallafall hur skönt som helst och jag skaffade årets snyggaste bränna igår. Ryggsäck, linne och en sport-bh, tre olika sträck, så fint verkligen..! Men den ska nog kunna solad bort nu under de tre tävlingsfria dagarna! 


Till top