mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Mot jobbet

Allmänt Permalink0

Känner mig som överkörd av tåget pga alldeles för lite sömn på sistone.. steg upp tidigt imorse för att ha nationella i engelska. Så nu ska jag köra till jobbet! Och imorgon ska jag sova tills jag vaknar och så ser jag om jag hinner med att träna eller inte innan jobb. Annars får det va till torsdag faktiskt. Måste sova ut liksom.
Lite dålig update här just nu. Har inget att skriva om direkt så skriver när jag känner för deg helt enkelt! Tråkigt att läsa att jag kör till jobbet liksom.

Over and out

Allmänt Permalink0

Haft en helt underbar helg i Malmö med sjukt bra sällskap. Nästan hela hopp och lek gänget var nere. Vi klättrade på klättercentret, åt lunch på Harrys. Kollade crossfit tävling och hejade på två av våra vänner som tävlade. Käkade underbar mat på Bullens. Spelade biljard på interpool och avslutade med Hipp. Dansade till typ 3.30 inatt. Tror jag bara sovit två timmar inatt så är lagom sliten faktiskt. Ska spendera några timmar i sängen med serier.

Snart helg

Allmänt Permalink0

Torsdagen är snart slut och när man vaknar imorgon är det alltså fredag! Snart "långhelg" slutar ju vid 14 imon och börjar först vid 14 igen på måndag. Tänkte nog ta med mig träningskläderna och träna på motiva i Olofström direkt efter jobbet så är det klart. Sen blir det nog en lugn kväll hemma. Lördag morgon styrs bilen mot Malmö för en hel dag där + hotell övernattning ✌🏻️

Skippade träningen idag. Sjukt mör i hela kroppen. Särskilt axlarna så ville inte träna styrka idag igen om man ska orka med lördagen också! Så vilodag idag, förutom 4km promenad med hundarna. Och sen gröt till kvällsmat. Lat.se heheh

Till top