mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

31-10-2016

Allmänt Permalink0

Jaha och där var måndagen nästan slut. Kollade på en sjukt bra men sorglig film imorse, så satt o lipade i 1,5 timme ungefär haha. Därefter steg jag upp och bakade dadelbollar, dock tog min kokosolja slut så fick ta lite smör också. Blev väl ok resultat ändå men inte alls som de ska va.
Sen lagade jag lunch. Stekte kyckling med lite salt och peppar. Sedan i en annan stekpanna så stekte jag blomkål och paprika ihop med curry, chili och paprika kryddor. Sen när det nästan var klart hällde jag i en burk créme fraishe. Så blev en röra, en kyckling bit och lite sallad. Plus en matlåda till imorgon.
Jobbat eftermiddagen. Sjukt jobbigt när det blev mörkt kl 16,45 och man fortfarande är ute och kör då. Svängde inom affären innan jag körde hem.
Har varit ute och gått med mamma och hundarna i mörket. Jag är sjukt mörkrädd + att jag tyckte jag såg något i skogen + att jag läste om varg 10 min bort härifrån. Så jag var ju lagom rädd hehe! Men överlevde iallafall. Så nu sitter jag i soffan och har precis ätit kvällsmat bestående av kvarg med granatäpple, banan och pauluns granola + knäckebröd med salami.
Ingen träning idag förutom 4 km pw med mor min. Imorgon tänkte jag dock träna en sväng!

Höstlov

Allmänt Permalink0

Antar att många av er har höstlov nu? Jag är faktiskt lite avis om jag ska vara ärlig. Loven är nog det man saknar mest med att gå i skolan haha!
Jag har ingen skola idag iallafall utan är ledig fram tills eftermiddags passet på jobbet börjar. Har lite inplanerat innan dess men först ska jag göra en god frulle och kolla på en film. Bara för att jag kan liksom. Hade tänkt gå ut och gå en sväng innan det men vågar inte.. Såg på fb att det cirkulerar en varg bara 1,5 mil härifrån så det är big NO på att ut och gå själv 😅
Får se vad det blir för träning idag, om det blir någon vill säga. Får se lite helt enkelt!

Godmorgon vintertid!

Allmänt Permalink0

Är det bara jag som tycker det är riktigt jobbigt att ställa om till vintertid? Visst man får ju en extra timmes sömn men för mig som har en inbyggd alarmklocka i kroppen spelar den extra timmen ingen roll. Min kropp säger liksom att nä nu är klockan sju så nu får du inte sova mer. Så idag när den tyckte det var den ju bara sex, och man är alltså vaken en hel timme tidigare än man brukar..
Men förr i tiden när jag faktiskt kunde sova längre än sju så var det ju guldvärt att få den där extra timmen. Men nu, nej tack!
En fördel är ju iallafall att det blir ljusare igen på morgonen, men å andra sidan blir det mörkt en timme tidigare på kvällen.. Vilket betyder att man hinner inte göra någonting efter jobbet om man är mörkrädd som jag..

Men nog om det. Är fortfarande nere hos Johanna i Skåne. Igår började vi dagen med en PW med hennes häst. Knäna kändes av lite dock. Jag som hade hoppats på att kunna springa imon.. Därefter gjorde vi oss iordning och körde till Väla. Köpte faktiskt ingenting, förutom mat då. Höjdpunkten med shoppingen hehe!
När vi kom tillbaka därifrån kollade vi på film innan vi svirade om och stack iväg på fest. Jag drack ingenting, vilket var väldigt skönt för då kunde vi köra tillbaka hit igen på natten.
Så ja nu har jag redan legat vaken i några timmar. Funderar på att väcka Johanna snart så vi hinner spendera några timmar ihop innan jag styr hemåt. Tänkte nämligen köra hem runt lunchtid då jag har lite att göra hemma också innan helgen är slut!

Till top