mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Fredags(mys)fys

Allmänt Permalink0

Jobbat hela dagen och landat hemma i soffan med mat i magen. Mamma hade gjort stek, potatis och brunsås, så gott med lite vanlig mat! Dagen har varit hyfsat lugn. Förmiddagspasset gick fort, så även eftermiddagspasset. Hann vara inne på kontoret och fixa med saker också och hann ha min 3 timmars paus mellan passen! Så jag passade på att köra ut till nytorpet för att springa i höstsolen. Som försvann lagom tills att jag bytt om. Så blev 8km i skogen i regnet. Skönt! Sprang lite halvt vilse men lyckades hitta rätt ändå. Tur var väl det med tanke på att jag lämnade telefonen i bilen pga regnet! Annars hade jag väl kommit försent till nästa pass och sprungit runt där halva kvällen!
Nu ska jag ta tag i plugget som jag antagligen lär sitta med hela kvällen. Har en uppgift som ska in innan midnatt..

Hösten är så mysig med all löv i olika färger som prasslar under skorna när man springer!

Over and out

Allmänt Permalink0

Klockan är inge ens tio men jag tänker säga godnatt. När jag kom hem från jobbet vid sex tiden så totalt dog jag. Den lilla energi jag hade försvann och jag somnade nästan i soffan. Efter lite mat och några glas vatten blev jag lite piggare men är ändå sjukt trött. Sovit lite dåligt senaste nätterna så hoppas på en godnatts sömn inatt! Jobbar full dag imorgon också och måste träna. Funderar på att slänga in ett cardiopass under min 3timmars paus. Vill helst ut i skogen och springa, men får se hur jag gör. Blir antagligen löpbandet vilket är sjukt tråkigt.. Och min fredagskväll kommer nog spenderas åt plugg.. Roligare än så blir det inte!

TB till för några veckor sedan när jag sprang min första och hittills enda mil. I skogarna i valje, dock är det hyfsat plant där fast med små stigar och mycket sten och rötter, några backar i slutet. Hade velat springa milen i nytorpet denna veckan för att känna på den i en mer backig skog. Vet ju inte alls hur pass mycket upp och ner det kommer gå i skogen sen i Olofström där jsg ska vara med på ett lopp och springa milen.

Pluggdag blev jobbdag

Allmänt Permalink0

Godmorgon. Har precis avnjutit min frukost och deppar lite för att det är mörkt när man stiger upp.. Denna dagen skulle egentligen innebära sovmorgon och sen plugg fram till strax innan tre. Istället blir det jobb 8-12.20 och 15.20-17.45. Får ta med mig plugget och sitta på dom timmarn jag har ledigt. Sen antagligen hela kvällen också. Så det får bli en vilodag idag. Välbehövt antagligen då jag redan tränat varje dag denna veckan. Sen tänkte jag springa imorgon så bra om kroppen får vila lite idag så kanske det inte känns fullt så tungt som det gjorde förra veckan.
Så så rolig är min torsdag.

Till top