mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

No more vacay

Allmänt Permalink0

Jaha och där har helt plötsligt hela semestern flugit förbi. Vad hände? Jaja har iallafall fyllt den med massor av roliga saker. Så slapp slita håret av mig iallafall. 

Nästan så jag slet håret av mig idag istället när jag skulle till jobbet, var inte alls sugen på det. Är inne på övertid inatt, 12,5h ska betas av och 5,5 är gjorda av dom. Så bara 7h kvar nu. Snacka om att jag kommer vara redo för sängen när jag kommer hem imon efter 9. Hoppas på att vara i säng innan 10 och sen hinner jag nog sova 3-4h iallafall. Måste ju kunna somna på kvällen också då det är fm vecka nästa vecka. Så klockan ringer tidigt på måndag. 
Idag har jag knappt gjort någonting. Lyckades sova till 10. Drog hem och käkade frulle och försökte sova lite till på soffan men gav upp vid 13 tiden och drog ut och sprang 4km istället. Sen dusch och tillbaka på soffan tills det var dags att köra till jobbet vid 19.30. Så händelserik dag har jag haft idag. Men kände att jag behövde ta det lugnt om jag skulle palla denna natten. Även om det var sjukt tråkigt och kröp i hela mig..! 


Sprang ute på klipporna och hoppade mellan stenar idag i duggregnet. Så roligt att springa på ställen där man måste fokusera på fotplaceringen istället för på hur långt man springer. Blir mycket enklare även när det är jobbigt. 

Till top