mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Linz

Allmänt Permalink0
Efter lite om och men är vi framme i Linz, några timmar senare än planerat men det är så det blir ibland. Stallet är iordning gjort, hästarna står i boxarna och tuggar på hö. Jag har precis tagit en dusch och ska snart sova.
 
Vår första klass börjar 8 eller 9 imorgon så det blir tidig start och sen kväll då sista klassen är vid halv åtta tror jag.
 
charmigaste sidan av Dakota..

lång dag...

Allmänt Permalink0
.. och egentligen inte klar.
 
Fick sovmorgon imorse som var väldigt skönt. Jag älskar att vakna av mig själv istället för att bli väckt, jag känner mig mycket piggare och så där.
Eftersom vi åker imorgon bitti var det en del att göra idag utöver att alla hästarna skulle få motion och mat. Jag hade fortfarande ben och huvud kvar att klippa på herr arbarth, vilket nu äntligen är klart. Stod med det över en timme imorse och säkert 1,5-2 timmar nu ikväll.. Går inte så snabbt när varken häst eller maskin sammarbetar med mig.
 
Egentligen har jag fortfarande min egna packning kvar att göra men efter att ha upptäckt att min tvätt fortfarande inte var torr gav jag upp för dagen. Stiger helt enkelt upp tidigare imorgon, packar och tar en låång dusch. Och då har förhoppningsvis både mitt tålamod och ett bra humör kommit tillbaka.
 
Ne nu tänker jag checka ut för dagen!
 
 
 
 
 

inget internet

Allmänt Permalink0
Jag har inte haft något internet sedan i söndags och därav den utebilvna uppdateringen. Men nu har Amanda fixat internet så att jag har det resten av tiden här typ.
 
Dessa dagarna sedan sist har varit ganska lugna. Igår longerades några, vissa gick i skritten två gånger bara och så var tandläkarn här och kollade igenom dem. Vi var även inne någon timme i Wiener Neustadt och åt lite på ett café mitt på dagen. Och på kvällen när vi var klara i stallet åt vi på en italiensk restaurang.
 
Idag har hästarna trimmats igenom så jag har ridit fram. Tog mig även tid till att klippa kroppen på Abarth så imorgon återstår bara ben och huvud.
Vi har nu ikväll varit och ätit på något ställe, typ ett gästhus eller vad man kallar det för. Åt någon grilltallrik som innehöll både kyckling, fläskkött och kalkon, och till efterrätt vaniljglass med chokladsås. Så himla gott!
Jag har redan lagt mig i sängen för att ta igen det jag har missat dessa dagar, sova tidigt och imorgon har Amanda gett mig sovmorgon. Ska bli så skönt att få vakna utan att klockan ringer tidigt.
 
Vi beger oss till Linz på torsdag morgon och är där till söndag kväll eller måndag förmiddag skulle jag tro. Hästarna tävlar fredag-söndag och sedan är det nog två veckors tävingsvila för dem.
 
 
typ världens sötaste unge eller?!?
 
Till top