mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Lugn dag

Allmänt Permalink0
Idag har vi haft lite veterinärer här och checkat igenom hästarna lite så dagen har varit väldigt lugn. Red två hästar på förmiddagen och spenderade eftermiddagen åt att putsa, städa lastbilen och longera en häst. Slutade lite tidigare och in mot stan för ett "möte" innan kl sex. Därefter lite lätt kvällsmat innan typ två timmar på gymmet stod på schemat, dödade magen hehe. Slappat en stund på soffan och nu sova. 

Fått sån himla motivation nu till att träna och äta bättre, äntligen! Var ett träningsfreak för något år sedan. Sen gick det ett tag då jag inte alls kände för det men nu är det tillbaka. Och det är så roligt! 
Räddat en häst har vi också gjort idag. Den till vänster stod med fastbundna framben och fick hoppa fram medans kompisen var lös. Men nu är båda lösa istället. Stackarn hade balsnören jätte hårt knutna..

28-10-2015

Allmänt Permalink0
Vet ni vad vi gjorde imorse? 
Vi gick upp kl 6, klev i träningskläder och snörade på löparkläderna och stack ut på en 1,5-2 km springtur. Riktigt skön start på morgonen faktiskt. 
Har idag ridit 3 hästar och longerat två. Fixat med lite annat och sådär. 

Och eftersom vi redan varit duktiga och motionerat idag så tar vi en riktigt lugn slappar kväll. Välförtjänt också efter 2 timmar på gymmet igår kväll. 


Sofia

Allmänt Permalink0
Godkväll. Då har ännu en ledig måndag passerat och imorgon är det dags för ny jobbvecka. Dagen har vi spenderat i Sofia. Började med att gå runt i en galleria och sedan tog vi oss in mer mot stan för att fika på starbucks, namnam! Efter detta styrde vi mot flygplatsen för att lämna av Linns lillasyster och sedan hemåt.
Nu ska jag kolla lite teen wolf som jag inte har kunnat göra på jätte länge och sedan sova. Hörs imorgon helt enkelt!
 
 
Till top