mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Vad händer?

Allmänt Permalink0

Hejsan! Allt bra? För mig rullar livet på i ordentlig fart. Jobbet är igång igen efter julledigt och fulla veckor är det som gäller igen. Denna veckan har dock stått ut lite. Igår hade vi nåt event på morgonen mellan 6-7 och sen hade vi utbildning mellan 12-15. Idag har jag varit utlånad till den andra laserparken och dagen har bara sprungit iväg. Haft sjukt roligt där. Vi äter alltid lunch med dom så man har ju lärt känna dom där. Sjukt roliga! Imorgon blir inte heller en vanlig arbetsdag. Vi jobbar som vanligt mellan 6-10. Sen vid halv 11 ska vi ha gemensamma aktiviteter och genomgångar med de andra skiftet från vår laserpark fram tills kl 15. På kvällen ska jag sedan ut och äta med några av tjejerna på jobbet, både från min laserpark och från den andra. Det ska bli riktigt roligt! 

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Tanken är väl att träna ikväll då det inte kommer hinnas med imorgon. Så ska fixa ihop kvällsmaten snart. 
 


22!

Allmänt Permalink0

Tisdag, dag 2 av vecka 2 år 2017! 

Ligger på soffan och ska bara kolla klart detta avsnittet av Jane the Virgin och sen ska jag städa mitt rum.. behövs verkligen hehe. Kanske jag bakar knäckebröd också 🤔. Tog en vilodag idag iallafall. 

Igår åkte jag till gymmet det första jag gjorde så var där strax innan 9 och hemma igen strax innan elva. Slängde ihop pannkakor till frukost/lunch innan jag hoppade in i duschen för att sedan köra till jobbet. Fyllde även år igår. Men fick mina presenter i söndags eftersom jag jobbar eftermiddag denna veckan och inte direkt träffar någon i familjen. Fick iallafall ett par nya hörlurar, så nu ska jag försöka komma igång igen med löpningen när jag har ett par lurar som inte trillar ur örat varje steg. 

Gårdag och dagen

Allmänt Permalink0

Hade sån himla trevlig kväll igår med härligaste umgänget. Det blev inte överdrivet sent, var nog hemma runt tolv eller något sådant. 

Åt en pizza och drack bara citronvatten eftersom jag körde. 


Idag ringde klockan vid 7 och jag steg upp runt 20 över. Fick lite frukost i magen och sen var det träning som gällde vid 9-10.30 fast jag stack en liten stund tidigare för att hinna hem o duscha o käka i tid. Syrran kom o plockade upp mig och så åkte vi ut till Kristianstad. Skulle hitta ett par överdragsbyxor men hittade inga jag fastnade för. Fick iallafall med mig sånna där smell well till skor, så jag kan ha dom i Jobbskorna när dom inte används. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Är hemma själv nu så tänkte faktiskt spela lite Wii, 100 år sedan jag gjorde det sist 😳

Till top