mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Bye bye Bulgaria!

Allmänt Permalink0
Sitter just nu i lastbilen påväg till Österrike. Eller sitter gör jag ju inte, lagt mig i sängen för att sova. Ögonen går i kors efter att knappt ha sovit på 1,5 vecka! 
Har packat ihop alla mina saker och sagt hejdå till Bulgarien för denna gång. Den 13/7 flyger jag från Budapest hem till Svergie igen. Då är det dags att se vad ett liv där hemma har att erbjuda. Men först två underbara veckor på den bästa anläggningen, Lake Arena i Wiener Neustadt. Och det bästa av allt är att Linn kommer dit Tors- söndag, woho vad kul vi ska ha! 👏🏻👏🏻👏🏻 
Kommer dock sakna denna underbara unge, hans mamma, pappa och lillasyster jätte mycket. Tur jag vet att jag kommer träffa dom många gånger igen! 

Midsommarafton

Allmänt Permalink0
Glad midsommar alla! Hoppas ni har en underbar dag och kväll. 
Min har spenderats på jobbet. Longerat ett gäng hästar, städat lägenheten, packat mina saker och hästarnas. 
Styrde sedan mot affären för att handla nödvändigheter, måste dock till ett apotek imon och fixa krämer till hästarna för det hanns inte med idag. Och eftersom det inte blev något gym igår blev det ett dubbelpass idag. Så lite mer än 2 timmar spenderades där. Blev ett totalbody pass. Avslutade som vanligt med plankan. Stod först 3.7 minuter, gjorde 10 andra magövningar med olika antal repetitioner och sedan 2.6 minuter planka till. Hur gött som helst. Nu har jag parkerat i sängen, varvar ner, kollar ett avsnitt Arrow och äter en proteinbar. 


Trött

Allmänt Permalink1
Äntligen är det kväll och dags att inta sängen. Trött är bara förnamnet. Skulle egentligen vara på gymmet nu men min PT var tvungen att avboka och då struntade jag faktiskt i att åka dit ändå. Tror det var ett smart val efter att bara ha fått 3 timmars sömn inatt pga värmen.. Mina ögon går i kors. 
Så istället för att va på gymmet har jag påbörjat packningen. Svårt bara när man fortfarande måste använda en massa. Jaja huvudsaken är ju att allt kommer med i lastbilen iaf, så får jag packa om sen helt enkelt. 

Har spenderat 3 eftermiddagar med att klippa 6 hästar så nu är alla fina inför Österrike och resten av sommaren. Imorgon ska allt packas och sen åker vi på lördag någon gång. 
Börjar hända lite nu trots att jag fuskat massa med maten.. Ska bli spännande att se hur mycket som kan hända när jag utesluter sockret igen!
Till top