mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Full rulle...

Allmänt Permalink0
.. Eller inte. 

Just nu sitter vi typ bara rätt upp och ner och väntar. Vi kan inte göra något annat än att vänta. Några människor är här och sprutar anläggningen mot alla j*vla flygfän. Så vi måste vänta ett tag innan vi kan börja rida igen.. 

Lär väl bli sent ikväll då det fortfarande är ett gäng kvar. En snabbdusch och sen iväg på äventyr, hemma igen inatt någon gång! 


Lördag

Allmänt Permalink0
Skulle skriva något här. Fastnade lite i TVD bara. Men nu så kanske jag kan få ut något vettigt.


Eller också kan ni strunta i raderna över detta.. Började på ett inlägg för några timmar sedan men så ringde mamma på Skype och sen fixade Marina mina naglar som var klara strax efter elva. La mig i sängen och kollade ett avsnitt av TVD. Trodde faktiskt att jag hade bloggat redan men tydligen inte haha! 

Det blev en lite längre dag idag. Red fram hästar till Ivo och sedan red jag Briliant. Mycket lösgörande med serpentinbågar, förvänd galopp osv. Riktigt roligt idag. 

Strax efter sex ställde vi oss för att skubba väggarna i nere stallet då det kommer typ Anticimex liknande imorgon för alla flygfän. Och fixade med lite annat och sådär. 

Men nu ska jag sova, hade tänkt gjort det för lääääängesen egentligen..! 
Lunch

Allmänt Permalink0
Sitter och har precis käkat lunch. Förmiddagen har spenderats med först en timmes uteritt och sedan klippning av en häst med den lilla maskinen vilket tog hundra år ungefär..!

Nu ska jag slita mig från stolen och ut och göra någon nytta igen. Motivationen jag hade imorse är så gott som borta dock.. Men men jobbet måste ju göras ändå! Till top