mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

29-02-2016

Allmänt Permalink0
Äntligen är sista dagen i Februari här. Månaden som kändes som att den aldrig skulle ta slut är nästan till ända, woho! 
Dagen ska spenderas på stan. Ska bli upp mot 19 grader och lite halvklart till klart så vårjackan kommer definitivt vara på! Hur skönt som helst. En måndag helt utan krav eller tider att passa. Göra vad man känner för och bara njuta. 

Igår var jag ensam i stallet förutom stallkillen. Så jag red Briliant. Inte jätte länge men med lite mer krav än i lördags. Han var jätte fin och bet inte fast alls! Utöver det longerade jag de flesta andra och några stycken vara bara på skritten två gånger. Några promeneras bara osv. Allt flöt på bra trots att jag var själv. Och de andra kom hem igen vid halv fem tiden och kunde hjälpa till med kvällssysslorna. 
Drog sedan till gymmet och hade världens härligaste pass. Mycket fokus på stabilitet, balans, styrka och uthållighet. Mycket bra och givande pass. Slog även mitt rekord på plankan med en halv minut mer än sist. Så nu är mitt nya rekord 2.33min! Hade även jätte mycket energi och det kändes som att jag hade kunnat fortsätta i flera timmar till. Var som en liten duracellkanin! Var fortfarande helt speedad när jag kom hem så somnade inte förrän strax efter tolv. Tur det är ledig dag idag hehe ;) 

Ne nu ska jag äta upp min lätta lunch och dra in till stan!

Älskar snapchat hahah!

Godkväll

Allmänt Permalink1
Då var denna lördagen slut och bara en dag av arbetsveckan kvarstår.
 
Började dagen med att göra två hästar till Linn. Därefter red jag Briliant. Han kändes riktigt fin, något stark men fin. Red inte överdrivet länge eftersom han har haft det lite lugnt i veckan, utan stämde mest av vart jag hade honom. Några övergångar och sådär liksom.
Efter lunchen sen kom det kunder som kollade på några hästar och därefter puts och packa till imorgon. 9 hästar åker till den nya anläggningen i Plovdiv och tränar. Jag stannar kvar hemma och tar hand om resten av hästarna.
 
Just nu ligger jag i sängen och njuter av en god smoothie och en halv proteinbar. Körde ett konditionspass på gymmet nu ikväll. Ska alldeles strax sova, måste upp 30 minuter tidigare imorgon!
 
Saknar grekland och värmen

Back at work

Allmänt Permalink0
Vaknade med huvudvärk imorse, tog en alvedon och sov en stund till innan jag steg upp och åt frukost. Var ute i stallet strax innan elva och har efter det hjälpt Linn med sina hästar. Hjälpte även Ivo lite på eftermiddagen. Utöver det har jag fixat med allt annat som måste fixas. Tvätta och linda benen på någon häst, promenera med någon annan osv. 
Kollade när Ivo hoppade Quentin sist på eftermiddagen. Den hästen är jag helt kär i. Han är magisk! Han gör det så himla lekande lätt och tar inte i för fem öre! Ska bli roligt att se hur långt han kan gå. Han är ju sju iår och jag tror han kan briljera på tävlingsbanorna detta året! 
Nu ikväll stack vi in till stan och tog en glassdrink på Escape och sedan gick vi vidare till en jazzbar där någon magiker skulle ha en lite show. Har haft en väldigt rolig kväll. Nu måste jag sova. Ny jobbdag imorgon! 


Till top