mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

valborg

Allmänt Permalink0
Sitter på restaurangen här i Magna. Ska tydligen vara riders party här ikväll men Magna är ju inte direkt kända för sina fester hehe! 
Alla hästarna har hoppat idag. Imorgon hoppar bara de två som går de stora klasserna och unghästarna har vilodag. Ganska lugnt faktiskt. 
 
Tydligen är det också Valborg idag, upptäckte jag när jag öppnade instagram. Spenderade faktiskt valborg i Magna förra året också exakt lika ovetandes om att det var det som jag är nu haha! 
Saknar min lilla sambo <3

Magna Racino

Allmänt Permalink0
Hejsan hallå! 
Var några dagar sedan jag kikade in här nu. Första veckans tävlingar i Linz är klara. En uppvärmningsvecka inför kommande veckor. 
Igår styrde vi lastbilen med hästarna i och Bilen+ släp med packning till Magna Racino. Några timmars körning på autobahn. Åkte från ett väldigt varmt Linz till ett ännu varmare magna. Vi kom fram strax efter fyra och det var 28 grader ute! 
idag började vi dagen med att trimma en varsin häst på banan i solen för att sedan skritta ut dem i skogen, detta i bara linne 10 på morgonen. 
jag red Chintablue. En 6 årig valack e. Chacco Blue. En för oss ny häst. En stor, spänstig häst med väldigt mycket power. Han är en häst som faller mig i smaken. Både jag och han fick arbeta idag. 
 
Efter lunch försvann dock den där solen och linnet ersattes av tjockaste fleecen jag har plus dunjacka. Frusen? Svar ja! 
 
Jag har fortfarande inget internet på min telefon, kan inte ens ansluta den till wi-fi här då den inte vill lita på det.. Därför kan ni inte heller få några bilder än..!

Känner mig duktig

Allmänt Permalink0
lyckades glömma internet kortet till min telefon i Bulgarien.. Och de har inte startat wiFI på tävlingsplatsen... Tur jag kan låna Ivos internet lite ibland iallafall! 
 
Två dagars tävling är gjorda. 3 hästar hoppade första dagen och 1 igår. 3 hoppar idag och två imorgon tror jag. 
Vädret här är lite blandat. Första dagen var det strålande sol och jätte varmt, dag två regn och svinkallt. Igår och idag är det sol och varmt igen! 
Nu ska jag promenera bort till stallet och ta hand om mina små pållar! 
Till top