mlonnquist.blogg.se

En blogg där ni får följa min vardag med skola, jobb och framför allt träning.

Går bra osv

Allmänt Permalink0

Detta med att göra ett nytt försök till att blogga går ju sådär kanske. Men livet kommer emellan och man glömmer kika in här. Just nu känns livet bara sådär helt underbart, nästan så man undrar när något ska gå fel. Eller man snarare bara går och väntar på det. Och hur fel är inte det egentligen? Dags att ta till vara på nuet och leva här och nu och inte gå och vänta på att nåt ska gå fel. 

Jag har haft en helt underbar helg, även om den innehöll 6.5h övertid i lördags. 
Fredagen efter jobbet städade jag i lägenheten och sen kom Adelina efter hon hade slutat. Vi käkade tacos och kollade film innan vi åkte hem till hennes föräldrar hem för att sova där. Hon var hund och hästvakt och jag skulle åka med henne till jobbet på lördag morgonen så då fick jag sova där också. Var sjukt många år sedan man gjorde det! 
Jobbade lördagen 6.00-12.30 och därefter styrdes bilen raka vägen till Kristianstad för att köra gokart med jobbet. Åkte med en kollega dit. Därefter hem för att duscha och byta om och vidare ner till piren där vi möttes upp igen för att dricka, käka och spela kubb. Hur trevligt som helst. Några av oss gick sedan vidare till &Vin. Där man stannade tills strax innan 02. 
Gårdagen var väldigt lugn. Spenderades mest bara på soffan och sen en stund på klipporna vid havet. Drog av 4,5km löpning + 2km pw vid 21 tiden. Därefter stretch och ett skönt skumbad. 

Just nu i skrivande stund ligger jag och solar hemma hos mamma och pappa som befinner sig i Tyskland. Så jag är hundvakt och passade därför på att köra hit extra tidigt och lapa sol. 
Nu väntar sista jobbveckan innan semester, och den lär väl avslutas med övertid i helgen också. 
Till top